Diensten

Uw congres, bijeenkomst of rechtszaak is bij ons in goede handen. Met onze jarenlange ervaring en uitgebreide netwerk van 2900 gekwalificeerde AIIC tolken regelen we de tolk of vertaler die qua ervaring en expertise het beste bij uw wensen en vakgebied past. U kunt erop vertrouwen dat we u een groot deel van de administratieve en praktische organisatie uit handen nemen.

In overleg regelen we ook de techniek bij tolkopdrachten. Wij kunnen voor u alle technische benodigdheden verzorgen, van een eenvoudige rondleiding- of fluisterset en vertaalcabines tot een volledige webcast of video conference. Wij nemen u graag de zorg voor een optimale organisatie van uw internationale conferentie, uw aandeelhoudersvergadering, octrooizaak en de presentatie van uw jaarcijfers uit handen.

Grenzen overschrijdend

Wie uit professioneel oogpunt in een andere taal moet communiceren, kan zich geen missers veroorloven. Niet alleen taal, maar zeker ook cultuurverschillen moeten worden overbrugd. Goed communiceren in een andere dan de eigen moedertaal is weinigen gegeven. Het is daarom verstandig dat u zich professioneel laat ondersteunen bij de communicatie in een andere taal. Aandacht voor een correcte manier van uitdrukken met inachtneming van cultuurverschillen is een vorm van respect voor uw klant of zakenpartner. Onze tolken en vertalers zorgen ervoor dat mensen elkaar werkelijk verstaan en begrijpen.

Meer
Close
Close

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Close

Close