Referenties

[Congrestolken heeft] de tolken geleverd die zich zonder uitzondering prima van hun taken kweten, en daarmee een blijvende herinnering gegeven aan Nederland als gastheer van deze conferentie.

Han-Maurits Schaapveld, Projectdirecteur GCCS 2015

We zijn erg blij en tevreden met het verloop van het evenement. Natuurlijk mede mogelijk gemaakt door de professionele tolken van Congrestolken.

Linda van Zutphen, Project Manager AgriVision 2015

We zijn erg blij en tevreden over hoe het de afgelopen dagen gegaan is. Heel erg bedankt voor uw belangrijke bijdrage aan het goed verlopen van onze bijeenkomst.

Maartje Holdorp, Programmamedewerker Het Nederlandse Rode Kruis

Wederom veel dank voor het voortreffelijk tolken tijdens de AvA.

Jelle Miedema, Randstad

Wij zijn jullie zeer erkentelijk voor jullie assistentie, die werkelijk vlekkeloos was.

Ilja Morée, De Brauw Blackstone Westbroek

Ik wil u graag bedanken voor de topprestatie die jullie tijdens ons congres geleverd hebben. Ik kan u zeggen dat onze buitenlandse gasten, die wel vaker getolkt worden, zeer onder de indruk waren van het kwalitatief hoge niveau van tolken.

Elmer de Bruin, Teamcoordinator Internationaal, Transport en Logistiek Nederland

Hartelijk bedankt voor de (altijd weer) professionele bijdrage aan onze aandeelhoudersvergadering. Altijd weer knap hoe geconcentreerd jullie allebei zijn en blijven.

M. Geense-Rotteveel, Shareholder Relations, Shell

De vakkundige inzet van de tolk van Congrestolken heeft ertoe bijgedragen dat de dialoog tussen enkele internationaal bekende filosofen over de relatie tussen natuur en samenleving in Europa een succes is geworden.

Ed Dammers, Senior onderzoeker, Planbureau van de Leefomgeving

Via deze weg wil ik jullie graag bedanken voor de uitstekende inzet van de tolken. We hebben het programma af en toe moeten aanpassen, maar de tolken gingen daar goed mee om.

Bastienne Karel, Ministerie van Buitenlandse Zaken

Nous tenions à nouveau à vous remercier pour la qualité de votre interprétariat, votre disponibilité, et vous redire tout le plaisir que nous avons eu à travailler avec vous lors de la visite d’études aux Pays-Bas.

Graag willen wij jullie nogmaals bedanken voor de hoogwaardige vertolking en jullie beschikbaarheid. Het was een plezier om met jullie samen te werken tijdens onze studiereis door Nederland.

Nathalie Leroux, IHEDATE (Institute of Advanced development studies and regional planning in Europe)

Ik wil jullie graag bedanken voor jullie bijdrage aan de zeer geslaagde dag. We hebben veel complimenten ontvangen, die kunnen jullie jezelf ook toeschrijven.

Marieke Hardenberg, Corporate communicatie adviseur Transdev
Close
Close

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Close

Close